Multifocale contactlenzen dag

Voor iedereen die leesproblemen ervaart en graag multifocale contactlenzen wil proberen.

Multifocal

Wanneer: binnenkort meer..

Optimaal zicht op alle afstanden? Dat is wat iedereen het liefste wil. Daarom organiseren wij samen met Acuvue een speciale multifocale contactlenzen dag. Tijdens deze dag gaan onze contactlensspecialisten en optometrist samen met een Acuvue multifocaal specialist aan de slag om u te laten ervaren hoe het is om multifocale contactlenzen te dragen. Door middel van de nieuwste technologieën in de contactlens kunt u ervaren hoe het is om op alle afstanden goed te kunnen kijken.

meest gestelde vragen

U bent niet de eerste met vragen over multifocale contactlenzen. Daarom hebben wij hieronder de meest gestelde vragen alvast beantwoord:

Multifocale contactlenzen. Bestaat dat?

Ja! U bent niet alleen gebonden aan een multifocale bril of een leesbril als u moeite krijgt met lezen. Een multifocale contactlens is opgebouwd uit verschillende optische zones die ervoor zorgen dat u op alle afstanden kunt kijken. Ervaar zelf de vrijheid van de nieuwste generatie multifocale contactlenzen tijdens deze speciale aanmeetdag.
opticien-deventer

Ik heb al eens eerder multifocale contactlenzen geprobeerd. Dat was geen succes. Kan ik het nog eens proberen?

Er zijn veel ontwikkelingen op het gebied van multifocale contactlenzen. Het kan daarom goed zijn dat u vandaag de dag wel een goed resultaat behaalt met multifocale contactlenzen. Wij nodigen u graag uit in de winkel om het opnieuw te proberen.

Ik heb nog nooit lenzen gedragen. Is dat erg?

Ook als u nog nooit een lens op uw oog heeft gehad, bent u van harte welkom. Na de aanmeting zullen wij, indien mogelijk, direct een paar paslenzen bij u inzetten. U kunt dan direct het comfort, zicht en de vrijheid van contactlenzen ervaren.

Opticien
Mutlifocaal

IK WIL WEL CONTACTLENZEN, MAAR ALLEEN VOOR BEPAALDE SITUATIES, BIJVOORBEELD SPORTEN. KAN DAT? ​

Multifocale contactlenzen zijn ook beschikbaar als daglens. Uitermate geschikt om incidenteel te gebruiken. Bijvoorbeeld voor tijdens het sporten of omdat u een activiteit heeft waar u graag zonder bril verschijnt.

Ik kan op de genoemde datum niet. Kan ik mij inschrijven voor een andere dag?

Alleen op deze dag is de Acuvue multifocaal specialist aanwezig. Natuurlijk nodigen wij u graag uit om op een andere dag alsnog multifocale contactlenzen te proberen.
opticien-deventer
brillencollectie-deventer

Zitten er kosten aan de multifocaal dag voor mij?

Aan deze multifocaal passing zijn geen kosten voor u. De multifocale lenzen, metingen en instructies worden deze dag aangeboden door ons in combinatie met onze leverancier.