Over ons

Meer dan 60 jaar ervaring en nog altijd jong, fris en modieus.

OVER DE BRILLENCENTRALE

Meer dan 60 jaar ervaring en nog altijd jong, fris en modieus. Dit is één van de belangrijkste redenen waarom mensen uit de hele regio regelmatig en met veel plezier een bezoek brengen aan onze winkel in Deventer. Wanneer je de Brillencentrale binnenstapt, verrassen wij je met onze aandacht en zorg. Zo kun jij zorgeloos en ontspannen op zoek naar dé perfecte bril.

Kwaliteit in brillen én oogzorg

In 1958 opende de Brillencentrale voor het eerst haar deuren op de Brink in Deventer. Negenendertig jaar later kwam het bedrijf in handen van de familie Engelen. Een familie die door de jaren heen met hart en ziel heeft gewerkt aan een prachtig bedrijf met een unieke brillencollectie. Grote kans dus dat je de trendy retro monturen van nu 50 jaar geleden ook al in onze winkel lagen. We kunnen dus wel zeggen dat we alles op brillengebied voorbij hebben zien komen.

Dat kwaliteit bij ons voorop staat, laten wij jou graag zien door middel van onze hoogwaardige brillencollecties en vakkundige oogheelkunde. Bij de Brillencentrale werken wij daarom met professionele opticiens én met optometristen. Specialisten die niet alleen kijken welk montuur en welke sterkte het beste bij jouw gezicht en ogen passen, maar met behulp van bepaalde metingen ook eventuele afwijkingen aan jouw ogen kunnen constateren. Van mooie brillen tot goede oogzorg. Wij staan altijd voor je klaar.

brillencollectie-deventer
opticien-deventer

Compleet aanbod

Ons aanbod in brillen en lenzen is ruim en gevarieerd. Of je nu behoefte hebt aan perfect zicht met een modieuze, multifocale bril, contactlenzen of een hippe zonnebril, bij ons draait alles om kwaliteit en vakmanschap. Dat was vroeger zo en dat is ook nu nog steeds het geval. Bekijk een deel van onze collectie via de webshop of kom langs in de winkel voor persoonlijk advies en een lekker kopje koffie. Graag tot ziens!