Brilvergoeding

Vergoeding

Heb jij een bril nodig? Dan hangt de brilvergoeding af van jouw leeftijd en situatie. Wanneer jij aanvullend verzekerd bent, krijg je (in sommige gevallen) een vergoeding voor een bril of lenzen. Een basisverzekering vergoedt alleen in speciale gevallen brillenglazen voor kinderen en speciale lenzen voor alle leeftijden. Graag weten hoe dit voor jou zit, we zoeken het graag voor je uit!

Direct Declareren

Heb jij recht op zorgvergoeding voor je bril of lenzen of heb je net een zorgverzekering afgesloten die de gemaakte kosten (grotendeels) dekt? Goed geregeld! Bij de Brillencentrale in Deventer kunnen wij jouw vergoeding bij vrijwel alle verzekeraars direct declareren. Dit betekent dat wij het bedrag van de vergoeding bij de kassa aftrekken van je aankoop. Zo hoef jij deze kosten niet voor te schieten en geniet je zorgeloos van je nieuwe aanwinst.

Wij informeren jou graag over jouw vergoeding of bekijk hieronder het overzicht van brilvergoedingen 2022.

brillencollectie-deventer

SAlland brilvergoeding

Zoals gezegd kunnen we een brilvergoeding indienen bij nagenoeg iedere ziektekosten verzekeraar. Eno, ook bekend als Salland verzekeringen is er één om apart te noemen. Niet alleen omdat het in deze omgeving een veel voorkomende verzekeraar is, soms is er het misverstand dat vergoeding alleen mogelijk is bij een specifieke keten. Gelukkig is dit niet het geval en kun je gewoon gebruik maken van je brilvergoeding. Of dit nou gaat om Salland Plus, Salland Top of één van de gemeentepolis vergoedingen, je bent van harte welkom!

brillencollectie-deventer