Bril op maat

brillencollectie-deventer

Jouw wensen

Bij de Brillencentrale heb je de mogelijkheid om een bril te laten maken die geheel wordt aangepast aan jouw wensen. Of je nu kiest voor een kleine aanpassing in kleur of maat van een bestaand montuur of voor een totaal nieuw ontwerp, je bent in beide gevallen verzekerd van een handgemaakte bril op maat. Speciaal voor jou en gemaakt van mooie en tijdloze materialen.

CUSTOMMADE

Wanneer je kiest voor custommade, kies je voor een exclusieve bril op maat. Om te beginnen onderzoek je samen met onze opticiens welke bril past bij jouw ogen, smaak en stijl. In sommige gevallen voldoet jouw favoriet niet gelijk aan al jouw wensen. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om een aanpassing in de kleur en/of maat door te voeren. Daarnaast personaliseren we jouw ontwerp door een naam in de bril toe te voegen.

BESPOKE

Ben jij al tijden op zoek naar de juiste bril, maar zit of staat geen enkele bril naar wens? Dan ben je bij de Brillencentrale in Deventer aan het juiste adres. Onze opticiens helpen jou bij het vinden van een montuur dat qua smaak en stijl past bij jou. Het verschil met een custommade bril is dat we hierbij nagenoeg alles kunnen aanpassen aan de bril. Zo kunnen we samen het ontwerp van de bril helemaal op maat maken.  Denk daarbij aan de vorm en afmetingen van de bril maar ook aan bijvoorbeeld ronder, platter, dikker of dunner materiaal. Ook kunnen wij aanpassingen doorvoeren in de neusmaat, de veerlengte en uiteraard de kleur van het montuur. Kortom, een bril volledig op maat.

Om er zeker van te zijn dat jouw gekozen bril op maat straks als gegoten zit, nemen wij op meerdere plekken van jouw hoofd de maten op. Zo meten wij onder andere de afstand tussen jouw ogen en oren en kijken wij naar de vorm van jouw gezicht. Vervolgens maken wij een aantal foto’s met en zonder bril. Deze foto’s sturen wij samen met de meetgegevens en jouw wensen naar de fabrikant. Dit resulteert in een ‘portfolio’ met daarin jouw potentiële bril op maat geprojecteerd. Samen met jou bespreken wij het resultaat en passen wij desgewenst nog een aantal details aan. Wil jij tot slot nog graag jouw naam in je gloednieuwe bril op maat graveren? Ook dit doen wij graag voor jou.

Een bril op maat kost afhankelijk van jouw wensen tussen de 450 en 700 euro.

bril-op-maat-deventer
opticien-deventer

Contact

Loop gerust bij ons binnen in Deventer of neem contact op voor meer informatie.