ons Team

Ontmoet het team van de Brillencentrale

PIM

Opticien en optometrist

Cheft met veel humor en is altijd in de weer. Wanneer hij niet te vinden is in de meetruimte, vind je hem op de winkelvloer waar hij altijd tijd maakt voor een praatje en goed advies. Draagt het liefst iedere maand een ander fancy montuur en racet iedere dag op de fiets naar het werk.
opticien-deventer

TOBIEN

Bril- en glasadviseur

Geeft altijd goed en doordacht advies en kent de winkel op haar duimpje. Helpt om de werkdruk beheersbaar te houden en staat altijd voor iedereen klaar.

HENK

Opticien en contactlensspecialist

Deze alleskunner zit nooit stil. Geeft vakkundig, persoonlijk advies en blinkt uit in de werkplaats. Wanneer hij even niet met zijn handen tovert voor de klant, gebruikt hij ze om te een heerlijke zelfgemaakte maaltijd te bereiden.

AMANDA

Bril- en glasadviseur

Geeft advies in monturen en glazen en staat altijd klaar voor iedere klant. Zowel in de winkel als in de werkplaats. Is een gezellige flapuit en draait haar hand niet om voor nieuwe dingen.

Jij?

Opticien en/of winkelmedewerker

Wij zijn op zoek naar een fijne collega! Zie jij het zitten om te  werken in een omgeving waar gewerkt wordt met de mooiste producten en oogzorg op het hoogste niveau? Neem dan contact op met Pim via pim@brillencentrale.nl

brillencollectie-deventer

TABITHA

Gastvrouw

Geeft iedere klant een warm welkom en met veel liefde en plezier stijladvies. Staat bekend om haar lieve karakter en weet dit goed toe te passen in haar andere baan als stewardess.