ons Team

Ontmoet het team van de Brillencentrale

PIM

Opticien en optometrist

Cheft met veel humor en is altijd in de weer. Wanneer hij niet te vinden is in de meetruimte, vind je hem op de winkelvloer waar hij altijd tijd maakt voor een praatje en goed advies. Draagt het liefst iedere maand een ander fancy montuur en racet iedere dag op de fiets naar het werk.
opticien-deventer

TOBIEN

Bril- en glasadviseur

Geeft altijd goed en doordacht advies en kent de winkel op haar duimpje. Helpt om de werkdruk beheersbaar te houden en staat altijd voor iedereen klaar.

HENK

Opticien en contactlensspecialist

Deze alleskunner zit nooit stil. Geeft vakkundig, persoonlijk advies en blinkt uit in de werkplaats. Wanneer hij even niet met zijn handen tovert voor de klant, gebruikt hij ze om te een heerlijke zelfgemaakte maaltijd te bereiden.

DANIELLE

Opticien

Is een blij ei en helpt graag de klant met een lach. Naast adviezen geven over monturen en glazen is zij ook te vinden in de meetruimte als opticien. Zij is trotse mama van Amy.

MAGALI

Optometrist I.o.

Sympathieke globetrotter die haar hoofd vol kennis met plezier combineert hier in de praktijk. 

brillencollectie-deventer

TABITHA

Gastvrouw

Geeft iedere klant een warm welkom en met veel liefde en plezier stijladvies. Staat bekend om haar lieve karakter en weet dit goed toe te passen in haar andere baan als stewardess.