ons Team

Ontmoet het team van de Brillencentrale

PIM

Opticien en optometrist

Cheft met veel humor en is altijd in de weer. Wanneer hij niet te vinden is in de meetruimte, vind je hem op de winkelvloer waar hij altijd tijd maakt voor een praatje en goed advies. Heeft een neusje voor mooie brillen en racet bij mooi weer op de fiets naar het werk.

opticien-deventer

TOBIEN

Bril- en glasadviseur

Geeft altijd goed en doordacht advies en kent de winkel op haar duimpje. Helpt om de werkdruk beheersbaar te houden en staat altijd voor iedereen klaar.

NICOLE

Opticien io

Naast adviseren en oogmetingen is deze sympathieke dame een spil in het web achter de schermen. Mocht je in het weekend een dansje aan het doen zijn en iemand mega moves zien maken, yep dat is Nicole. 

DANIELLE

Opticien

Is een blij ei en helpt graag de klant met een lach. Naast adviezen geven over monturen en glazen is zij ook te vinden in de meetruimte als opticien. Zij is trotse mama van Amy en Duuk

JULIETTE

Opticien en Contactlensspecialist

Naast natuurlijk al je vragen beantwoorden over ogen en contactlenzen levert Juliette je ook graag een lach.

brillencollectie-deventer

TABITHA

Gastvrouw

Geeft iedere klant een warm welkom en met veel liefde en plezier stijladvies. Staat bekend om haar lieve karakter en weet dit goed toe te passen in haar andere baan als stewardess.

TAMANA

Optometrist i0

Verzorgt graag elke meting en handeling tot in de puntjes. Door de week vooral op de opleiding optometrie te vinden om aan het eind van de week deze kennis in de praktijk te brengen.