ons Team

Ontmoet het team van de Brillencentrale

PIM

Opticien en optometrist

Cheft met veel humor en is altijd in de weer. Wanneer hij niet te vinden is in de meetruimte, vind je hem op de winkelvloer waar hij altijd tijd maakt voor een praatje en goed advies. Heeft een neusje voor mooie brillen en racet bij mooi weer op de fiets naar het werk.

opticien-deventer

TOBIEN

Bril- en glasadviseur

Geeft altijd goed en doordacht advies en kent de winkel op haar duimpje. Helpt om de werkdruk beheersbaar te houden en staat altijd voor iedereen klaar.

HENK

Opticien en contactlensspecialist

Deze alleskunner zit nooit stil. Geeft vakkundig, persoonlijk advies en blinkt daarnaast uit in de werkplaats. Wanneer hij even niet met zijn handen tovert voor de klant, gebruikt hij ze om een heerlijke zelfgemaakte maaltijd te bereiden.

DANIELLE

Opticien

Is een blij ei en helpt graag de klant met een lach. Naast adviezen geven over monturen en glazen is zij ook te vinden in de meetruimte als opticien. Zij is trotse mama van Amy.

MAGALI

Optometrist I.o.

Onze ‘parel’ Magali werkt met veel enthousiasme in ons team en is leergierig. Zij stoomt zich klaar om een gedreven optometrist te worden.
Vind zichzelf een tikkeltje onhandig en houdt ervan om af&toe even weg te dromen.. Merken wij gelukkig vrij weinig van 😉

brillencollectie-deventer

TABITHA

Gastvrouw

Geeft iedere klant een warm welkom en met veel liefde en plezier stijladvies. Staat bekend om haar lieve karakter en weet dit goed toe te passen in haar andere baan als stewardess.